Ishulli i Doktor Moreau

Ishulli i Doktor Moreau

by Herbert George Wells

Epub (Kobo), Epub (Adobe) Publication Date: 24/07/2019

  $2.19

Një zotëri i mbytur në anije që mbyt në një ishull të Paqësorit përballet me sekrete të errëta, krijesa të çuditshme dhe një arsye për të kandiduar për jetën e tij.


Ishulli i Doktor Moreau, i kërkon lexuesit të shqyrtojë kufijtë e shkencës natyrore dhe dallimin mes burrave dhe kafshëve. Një përzierje e çuditshme e fiction-it, romancës dhe filozofisë meandering, është një nga standardet e fantashkencës së hershme.

ISBN:
9789271659582
9789271659582
Category:
Science fiction
Format:
Epub (Kobo), Epub (Adobe)
Publication Date:
24-07-2019
Language:
English
Publisher:
Classic Translations

This item is delivered digitally

Customer Reviews

Be the first to review Ishulli i Doktor Moreau.