Makina e Kohës

Makina e Kohës

by Herbert George Wells

Epub (Kobo), Epub (Adobe) Publication Date: 22/09/2018

  $2.19

Me një hap spekulativ që ende e ndez imagjinatën, një eksplorues i guximshëm viziton një të ardhme të ngarkuar me shpresat tona më të mëdha ... dhe frikën tonë më të errët. Një tërheqje e levës së makinës së kohës e çon atë në epokën e një toke që po vdes ngadalë.


Atje ai zbulon dy gara të çuditshme: eloi i butë dhe bllokon nëntokësore Moor, të cilët jo vetëm që simbolizojnë konfliktin e natyrës njerëzore, por ofrojnë një portret të frikshëm të burrave të së nesërmes. Falë eksperimentimit të ekspertëve dhe depërtimit provokues, makina e kohës do të vazhdojë të kënaqë lexuesit për gjeneratat që do të vijnë.

ISBN:
9787349362464
9787349362464
Category:
Science fiction
Format:
Epub (Kobo), Epub (Adobe)
Publication Date:
22-09-2018
Language:
English
Publisher:
Classic Translations

This item is delivered digitally

Customer Reviews

Be the first to review Makina e Kohës.